Voorlichtingsavonden

Moeder of vader worden is een enorme verandering in je leven. Iedereen gaat daar op zijn/haar eigen manier mee om. Speciaal voor zwangere vrouwen en hun partner die zich samen willen voorbereiden op de komst van hun baby.

 

Informatieavond borstvoeding GHZ 2018

Op 14 november bent u van harte welkom

  • Tijd 19:30 tot 21:30
  • Organisatie GHZ; GezinSuites

U kunt een informatieavond over borstvoeding bijwonen. Deze vindt plaats in het Green restaurant (gelegen naast het Green café dat te vinden is door het pictogram restaurant te volgen).

Een lactatiekundige zal vertellen wat de voor- en nadelen zijn van het geven van borstvoeding, hoe u een baby het beste kunt aanleggen, waar u hulp kunt krijgen en ze geeft praktische tips. Ook zal een film te zien zijn over het geven van borstvoeding. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Het GHZ organiseert regelmatig avonden over Borstvoeding. Partners zijn ook van harte welkom.

Kosten € 5,=.U kunt gratis uw partner meenemen.

Aanmelden

U kunt zich per mail aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op (0182) 50 50 50

 

 

Bevallen in het GHZ 2018

Op 13 december bent u van harte welkom

  • Tijd19:00 tot 21:00
  • Organisatie GHZ GezinSuites
  • Locatie Gouda

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft een nieuwe, moderne ziekenhuisvleugel met maar liefst 22 sfeervolle GezinSuites. U bent samen met uw partner van harte welkom op de informatiebijeenkomst over 'Bevallen in het GHZ'.

De informatiebijeenkomst zal plaatsvinden in de wachtruimte van Gynaecologie/Anesthesiologie (volg route 32, download de plattegrond in het folderblok). Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in een GezinSuite.

Tijdens deze gratis avond geeft een verloskundige van het GHZ een presentatie over bevallen op de GezinSuites van het GHZ. Verpleegkundigen geven aanvullende informatie over het verblijf op de afdeling. Er is uiteraard volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Er zijn 2 sessies tijdens deze avond, geef uw voorkeur door bij het aanmelden:

Aanvang 1e sessie: 19:00 uur, einde: 20:00 uur
Aanvang 2e sessie: 20:00 uur, einde: 21:00 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (geef het aantal personen en de sessie door) of telefonisch op nr. 0182 - 50505

 

 

Borstvoedingsinformatieavonden Ijssellandziekenhuis 2018

Tijd: 19:30 - ca 21:45 uur

 

Donderdag 8 november

Donderdag 13 december

Kosten 7,50 euro per aanstaande moeder (contant te betalen) Uw partner of introducé is gratis

Meer informatie of aanmelden:

010-2585137 of www.ysl.nl

 

Telefoonnummers

Bel dit nummer om je aan te melden of een afspraak te maken met VPBBAanmelden & vragen
06-54247720

 

Bel dit nummer bij een spoedgeval of een vraag over je zwangerschapBevallingen & spoed
06-30300129

Zoeken