Beste zwangere,
 
  • Vanaf heden hebben wij een wijziging wat betreft telefonische bereikbaarheid. Wij zijn op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur voor aanmeldingen, stellen van vragen en verzetten van afspraken te bereiken op het nr 06- 54247720. Het is mogelijk dat wij door omstandigheden de telefoon niet kunnen opnemen, spreek duidelijk u naam en telefoonnummer in en wij bellen u bij gelegenheid terug.
  • Voor bevallingen en spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op het nr 06-30300129.
  • Ilse komt half januari weer terug van haar welverdiende verlof en zal weer rustig aan de spreekuren en diensten oppakken.
  • Onze waarneemster Tineke van der Haar is nog tot 1 maart aanwezig in onze praktijk, daarna zal zij door de terugkeer van Ilse onze praktijk achter zich laten. Wij nemen afscheid van een zeer lieve, betrokken en professionele collega en wensen haar alle goeds.
  • Ayla Zijda, vierdejaars student aan de verloskunde academie start begin januari met haar stage in onze praktijk. Zij heeft al eerder in onze praktijk stage gelopen en we kijken er naar uit om met haar de laatste stap te maken tot afstuderen.
  • Wij wensen iedereen een gezond, liefdevol en gelukkig nieuwjaar, bedankt in het vertrouwen wat u ons gaf.
 
 
Lieve groet,
Marjolijn van Kasteel
Ilse Rijkaart
Danielle Meerveld

 


Telefoonnummers

Bel dit nummer om je aan te melden of een afspraak te maken met VPBBAanmelden & vragen
06-54247720

 

Bel dit nummer bij een spoedgeval of een vraag over je zwangerschapBevallingen & spoed
06-30300129

Zoeken