Onze kwaliteit

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn de kernwaarden van Bevalt Beter, dus behalve dat wij natuurlijk voldoen aan alle basiseisen als verloskundigen vinden wij het belangrijk om relevante nieuwe kennis en ervaringen toe te passen in onze praktijk.  Wij zijn zeer actief in het verbeteren van onze zorgverlening en ook  in het verbeteren van inhoudelijke processen en protocollen.  Dit doen wij bijvoorbeeld door onze actieve bijdrage aan regionale werkgroepen en door het volgen van bij-nascholingen. Marjolijn is op dit moment werkzaam in het opstellen van de protocollen bij "In Zwang" de samenwerking tussen verloskundigen en gynaecologen van het Groene Hart Ziekenhuis. Daniëlle is bestuurslid van de organisatie "In Zwang"

Als verloskundige staan wij in het kwaliteitsregister van de KNOV. Inschrijving in dit register verplicht je tot het volgen van nascholingen en intercollegiaal overleg. Hiermee kan je dus bewijzen dat je goed op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen en wordt je kennis keer op keer getoetst.

Daarnaast zijn wij ook borstvoedingsgecertificeerd. Wij voldoen aan de 10 richtlijnen voor borstvoeding zoals ze genoemd zijn volgens de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie).

Met de praktijk zijn wij aangesloten bij In Zwang in Gouda. Dit is een samenwerkingsverband met de gynaecologen van het Groene Hartziekenhuis. Wij hebben onderling veel contact en een goede samenwerking. Dit heeft als gevolg dat we door goed overleg een optimaal verloop van je zwangerschap,bevalling en kraamperiode kunnen garanderen.

KNOV logo

Stichting Zorg voor Borstvoeding logoIn Zwang Gouda en Omstreken logo

Telefoonnummers

Bel dit nummer om je aan te melden of een afspraak te maken met VPBBAanmelden & vragen
06-54247720

 

Bel dit nummer bij een spoedgeval of een vraag over je zwangerschapBevallingen & spoed
06-30300129

Zoeken