De verloskundigen

Marjolijn

Kinderen is niet alleen mijn beroep. Het is mijn passie. Ik heb zelf vier kinderen, en professioneel heb ik er al zeker 1000 op de wereld geholpen. En toch boeit elke bevalling weer.

Omdat de ouders anders zijn, omdat de wensen veranderen, de technieken verbeteren, de voorlichting is aangepast, maar toch ook omdat elke bevalling weer een klein wonder is. En die verwondering verdwijnt nooit.

Na mijn opleiding tot verloskundige in Rotterdam ben ik in 1997 van start gegaan in regio Bergambacht, Lekkerkerk en Stolwijk. Een gebied met een grote diversiteit aan mensen. Van manager tot veehouder, van metselaar tot muzikant. Gelovig en  niet gelovig, autochtoon en allochtoon. Allemaal mensen die op het punt staan om een nieuw leven op deze wereld te zetten.

En waarbij ik je graag wil helpen!

Danielle

Ik heb al jarenlang ervaring als verpleegkundige. Toen ik een verloskundige aan het werk zag wist ik het zeker: Dit is wat ik wil!Dus terug de schoolbanken in en zo alweer wat jaartjes aan het werk in deze praktijk.

Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad.De geboorte van een kind is iets unieks, wat ben ik bevoorrecht dat ik hier bij mag zijn.

De begeleiding begint bij de zwangerschap en eindigt 6 weken na de bevalling, in deze periode probeer ik samen met mijn twee collega’s er een bijzondere tijd van te maken.

Waarin ik hoop dat jullie kunnen terugkijken op een fijne begeleiding gedurende de zwangerschap, bevalling en kraamperiode

Ilse

Van jongs af aan wist ik een ding zeker, ik wil verloskundige worden! Op jonge leeftijd kreeg ik de mogelijkheid om  samen met een bevriende verloskundige het bevallingsproces te  mogen  meemaken.

Niets kon mij dan ook weerhouden om met de opleiding te starten. Helaas werd ik het eerste jaar uitgeloot en heb ik een jaar verpleegkundige gestudeerd, wat overigens ook erg leerzaam was. Tot mijn grote geluk werd ik het jaar hierna wel ingeloot en ben ik na vier jaar studie in Rotterdam in deze omgeving aan het werk gegaan. In deze omgeving heb ik het erg naar mijn zin. Het werk als verloskundige is erg afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde! Ik krijg er elke dag weer nieuwe energie van!

Toen Daniëlle en Marjolijn vroegen of ik voor  Bevalt Beter wilde gaan werken, heb ik zonder twijfel toegezegd. Inmiddels werk ik  met veel plezier in deze praktijk

Samen zijn wij als team:


Ervaren
Professioneel
Begripvol
Menselijk
Plezierig

Want bevallen mag dan een klein wonder zijn.

Dat wonder vraagt om een professionele en betrokken verloskundige.

Dat Bevalt Beter!

Telefoonnummers

Bel dit nummer om je aan te melden of een afspraak te maken met VPBBAanmelden & vragen
06-54247720

 

Bel dit nummer bij een spoedgeval of een vraag over je zwangerschapBevallingen & spoed
06-30300129

Zoeken