Boet de Kooter

Beste Ilse, Marjolijn en Danielle

 

Mijn tweede zwangerschap bij jullie is weer super verlopen. Ondanks de operatie aan mijn luchtpijp met 37 weken, wat echt wel even spannend was. Hierbij waren jullie erg betrokken en had ik veel aan jullie adviezen. Ik kon altijd bellen om te overleggen.

 

Deze bevalling was een wereld van verschil met mijn eerste bevalling. Bij mijn eerste werd ik medisch en kon ik het niet met jullie verloskundige afmaken.
Nu heb ik mijn bevalling met Marjolijn mogen doen. Ik heb dit als mega prettig ervaren. Er werd goed naar mij geluisterd, gekeken, aangemoedigd en gehandeld op het juiste moment. Ook viel het mij op hoe goed Marjolijn de voorgeschiedenis kende van mijn eerste bevalling. Ik voelde mij hierdoor op mijn aller sterkst en ben onwijs trots op hoe het is gelopen!
Onze zoon Boet heeft een super start en we genieten van ons gezinnetje!

 

Ontzettend bedankt meiden!!