Pretecho’s

 

Het blijft natuurlijk heel leuk en fijn om jullie kindje vaker te zien dan de reguliere echo’s die worden aangeboden. Bij ons kunnen er ook pretecho’s ingepland worden! Wij kijken graag mee naar jullie kindje. Er is de mogelijkheid voor een geslachtsbepalingsecho en later in de zwangerschap 2D, 3D en 4D echo’s.

Deze echo’s worden niet vergoed door de zorgverzekeraars, omdat het buiten de reguliere zwangerschapscontroles valt en zijn dus op eigen kosten. De pretechos worden bij ons op de praktijk in Bergambacht gemaakt. Een overzicht van de kosten:

Soort pretecho Zwangerschapstermijn Kosten
Geslachtsbepaling Vanaf 16 weken 47,50 euro
2D Vanaf 16 weken 60 euro
3D/4D echo Vanaf 25 tot 30 weken 85 euro
Geslachtsbepaling en 3D/4D echo pakket 120 euro
USB stick 6 euro
Echo vitale zwangerschap 50 euro
Echo spiraal controle 50 euro

Het kan zijn dat het kindje minder mooi weergegeven kan worden, of het geslacht niet goed zichtbaar is. Dat komt dan vaak door de ligging van het kindje. Hier hebben wij geen invloed op en kunnen wij niets aan doen.

 

Wil je graag een pretecho inplannen; leuk! Een afspraak maken kan op het spreekuur of bel naar de afsprakenlijn 06 54247720 (elke werkdag tussen 09.00-17.00 uur). Ook zwangeren die niet bij onze praktijk onder controle zijn, maar toch graag extra naar hun kindje willen kijken, van harte welkom! Bel of mail ons gerust.

 

Kinderen zijn hartstikke welkom bij deze echo’s!

 

Kadotip

Wil je een zwangere een leuk aandenken aan de zwangerschap cadeau geven?
Geef een pretecho kadobon! Deze zijn te bestellen door een email te sturen of te bellen naar ons!